Trimzwemmen en Jeugd-Trimzwemmen

Zwem & Poloclub AquaWaarD biedt iedereen de gelegenheid om z’n conditie op peil te houden met TrimZwemmen. Er worden dan onder deskundige leiding baantjes getrokken.

Klinkt saai, maar dat is het allerminst! Regelmatig worden elementen uit andere vormen van de zwemsport door de les geweven. Daarnaast is het ook gezellig, en is er tijd voor een praatje.

Trimzwemmen is een geweldige manier om conditie op te bouwen, en weer wat soepelheid in het “bureau-ridder” lichaam te krijgen. Je zwemtechniek wordt bekeken, waarop je aanbevelingen krijgt hoe je dit kunt verbeteren. Je hoeft niet bang te zijn dat je niet mee kunt komen of dat het te zwaar is, want ook daar houden we rekening mee.

Als je na jaren van inactiviteit besluit dat je iets aan sport wilt doen, dan is zwemmen DE sport. Je zet je eigen limieten, en kans op blessures is bijzonder laag.

Op dinsdagavond en/of zondagmiddag is er TrimZwemmen in het zwembad “Waardergolf” te Heerhugowaard

Jeugd Trimzwemmen

Op zondag is er minimaal 1 baan gereserveerd voor de jeugd trimzwemmers. Daar wordt de lat ietsje hoger gelegd, en wordt je toch uitgedaagd er flink tegenaan te gaan. Goed voor je hele lijf !

Jeugdtrimzwemmen is al een paar jaar succesvol in het programma. Na zwemplan een prima stap verder.